Profile Picture

Кои сме ние? Тим од професионалци посветени на споделување на своето знаење со цел да поттикнеме личен и професионален раст кај поединците со што заеднички ќе го подобриме процесот на барање работа и кандидати за работа. Решенијата кои ги нудиме се базираат на длабинска анализа за разбирање на индивидуалните потреби и на луѓето кои бараат работа и на компаниите кои се во потрага по кадар.